Werkwijze

NG - Werkwijze

De verkoop van uw eigendom dient met de nodige ernst en zorg te gebeuren. Door het groeiend aanbod vastgoedmakelaars is het soms moeilijk de waarde van een vastgoedkantoor in te schatten.

Wanneer u voor een bepaald vastgoedkantoor kiest, zal uw keuze automatisch verbonden zijn aan één van de vertegenwoordigers die er werken. Néomie Glenisson Vastgoed gelooft dat een goede verstandhouding tussen klant en makelaar de start is van elke succesvolle samenwerking. Graag leggen wij u in een aantal stappen onze troeven en de werkwijze van ons vastgoedkantoor uit.

CORRECT SCHATTINGSVERSLAG VAN UW EIGENDOM
BETROKKENHEID EN ADVIES
PUBLICITEIT VAN UW EIGENDOM
WIJ BRENGEN KOPER EN VERKOPER SAMEN
OPSTELLEN VERKOOPDOSSIER
BEZICHTIGINGEN VAN UW PAND
ONDERHANDELINGEN
KANDIDAAT KOPER(S) / VERKOPER(S)
OPSTELLEN COMPROMIS
GRATIS KEURING ELEKTRICITEIT & EPC
NO CURE - NO PAY

CORRECT SCHATTINGSVERSLAG VAN UW EIGENDOM

Een goed onderbouwde en realistische verkoopprijs in overeenstemming met de marktsituatie zorgt voor een gezonde toestroom van kandidaat kopers. On schattingsverslag zal een houvast zijn doorheen het verkooptraject.

BETROKKENHEID EN ADVIES

Wij betrekken onze klanten nauw bij de samenwerking. Op deze manier blijft u goed geïnformeerd en bent u steeds op de hoogte van de voltooide afspraken. Doorheen de verkoop geven wij advies om de verkoop te stimuleren en evalueren wij samen met u de stand van zaken.

PUBLICITEIT VAN UW EIGENDOM

Een mooi verzorgd reclamebord voor uw woning is het eerste contact naar de buitenwereld toe. Uw eigendom zal via verzorgde foto’s en goed onderbouwde teksten worden weergegeven op onze website: www.neomieglenisson.be Verder publiceren wij uw pand op een aantal externe websites. De meest bekende is immoweb.be, maar ook zimmo.be en kapaza.be zijn enkele voorbeelden van media die wij aanwenden.

WIJ BRENGEN KOPER EN VERKOPER SAMEN

Personen die zoekende zijn naar een eigendom, maar niet meteen hun droomwoning weten te vinden, laten hun gegevens achter op onze website. Via dit klantenbestand linken wij via een automatchingsysteem nieuwe panden aan deze personen. Op deze manier vinden wij nog sneller een koper voor uw eigendom.

WIJ STELLEN UW VERKOOPDOSSIER VOLLEDIG OP

Alle attesten en documenten die verplicht aanwezig moeten zijn bij een verkoop vragen wij voor u op. Alle administratieve handelingen die hieraan verbonden zijn worden door ons behartigd. Zo kan u rekenen op een totaal service naar verkoop en administratieve afhandeling toe.

BEZICHTIGINGEN VAN UW PAND

Wanneer een potentiële koper uw eigendom wilt bezichtigen, brengen wij u hier altijd van op de hoogte. De persoon in kwestie wordt professioneel door de woning geleid. Voorafgaand verzamelen wij alle informatie in en vragen wij bij u als verkoper relevante zaken omtrent de eigendom na. Op deze manier kunnen wij steeds een gepast antwoord geven op vragen van geïnteresseerden.

ONDERHANDELEN TUSSEN KANDIDAAT KOPER(S) EN DE VERKOPER(S)

Als tussenpersoon brengen wij elk bod van een potentiële koper over. Ons doel als makelaar is voor u de beste prijs bedingen. Door onze expertise in het vastgoed weten wij tevens de meest efficiënte onderhandelingsstrategie toe te passen.

JURIDISCHE AFHANDELING VAN UW DOSSIER 

Een verkoopovereenkomst (compromis) is de juridische handeling tussen verkoper en koper waar men verklaart te willen verkopen en kopen. Wanneer de compromis getekend is, zal de authentieke akte bij de notaris binnen de vier maanden verleden moeten worden. Wij stellen de compromis in samenspraak met de door u geselecteerde notaris op. Hierdoor geniet u de garantie van een onberispelijke overeenkomst tussen verkoper en koper.

GRATIS ELEKTRISCHE KEURING EN GRATIS ENERGIE PRESTATIE CERTIFICAAT (EPC)

Bij de verkoop van uw eigendom, zijn deze diensten volledig kosteloos.

NO CURE, NO PAY

Néomie Glenisson Vastgoed werkt volgens het principe ‘no cure, no pay’. Wanneer uw eigendom binnen de afgesproken termijn niet wordt verkocht, zal u ons geen kosten verschuldigd zijn.