Ons teamwerd in 2011 succesvol opgericht door Néomie Glenisson. 

Met meer dan 15 jaar ervaring als vastgoedmakelaar kan u rekenen op professioneel advies en de nodige expertise voor een succesvolle vastgoedtransactie.

De kracht van elke onderneming schuilt eveneens in zijn werknemers. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen, kan u rekenen op een gestructureerde interne samenwerking. Administratieve ondersteuning en een goed georganiseerd publiciteitsbeleid zijn twee onmisbare pijlers voor een vastgoedkantoor.

Om de consument beter bekend te maken met ons vastgoedkantoor, werkt Néomie Glenisson Vastgoed sinds kort met twee erkende vastgoedmakelaars. Om de hoge standaard en kwaliteit van onze service te verzekeren, zijn wij tevens aangesloten bij het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars) en het CIB, zijnde de Confederatie van Immobiliënberoepen die waakt over de professionaliteit van het beroep vastgoedmakelaar. Als makelaars met een erkend BIV-nummer, kan u uw vertrouwen leggen in een geschoolde vastgoedexpert met de nodige kennis om te voldoen aan uw behoeften.

Ons team staat continu klaar om u in een voortdurend evoluerende vastgoedmarkt te begeleiden. Een goede kennis in de huidige wetgeving alsook kennis van de marktsituatie is een onmisbaar gegeven. Daarom is het ons doel u goed op de hoogte te brengen van de juridische, technische en stedenbouwkundige aspecten.

 

Néomie Glenisson
Zaakvoerster
BIV 503.026