Uitgebreid zoeken

Projectontwikkeling en advies

WIJ BEGELEIDEN UW PROJECT

U wilt een project realiseren of bent in het bezit van een stuk bouwgrond, gedateerd fabrieksgebouw of een onbewoonde woning? Néomie Glenisson Vastgoed helpt u graag op weg.

Een project opstarten is niet vanzelfsprekend, er zullen automatisch een groot aantal vragen oprijzen. Wie contacteert u best voor advies en met welke betrouwbare partner ga je in zee? Verder dient u goed op de hoogte te zijn welk potentieel uw project biedt. 

Als vastgoedprofessionals bespreken wij deze aangelegenheid graag met u. Nagaan bij de bevoegde instanties wat kan en mag is de eerste stap naar projectontwikkeling. Uiteraard gaan wij na of het project goed verkoopbaar zal zijn, waar een optimale winstmaximalisatie van uw portefeuille ons doel is! Wij gaan tevens na welke partners geschikt zijn voor uw project. Van architect tot ontwikkelaar, van ontwikkelaar naar bouwondernemer en ten slotte de uiteindelijke verkoop, het zijn partnerships waar goed over nagedacht moet worden. Onze meerwaarde schuilt in de verkoop en de commerciële toets die wij hieraan kunnen geven. Wij begeleiden uw project met de nodige zorg en opvolging van A tot Z.